Gast rijden bij Real 80

Kennismaken als introducé

Als je nieuw bent in de hobby kun je als introducé van een lid van Real 80 een dag meedoen. Dit kan maximaal drie keer. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Gast rijden op de buitenbaan

Een dag gast rijden op de buitenbaan kost €12,50 per persoon. Dit kun je maximaal drie keer doen. Als je daarna vaker wilt rijden dien je lid te worden. Om een verzoek voor gastrijden op de buitenbaan in te dienen kun je het gastrijdersformulier gebruiken. Let op: doe dit minstens twee dagen voor de dag waarop je wil komen rijden.

Gast rijden op de binnenbanen

In de winterperiode kan in principe elke woensdagmiddag en zondagavond gereden worden op de binnenbanen (Mini-z en drift). Op woensdagavond is dit vanaf ongeveer 17:00 / 17:30 tot 22:30 en op zondagmiddag is dit vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur. Gast rijden op de binnenbaan kost €10,00 per keer. (Niet-leden kunnen ook een winterlidmaatschap nemen voor €75,00. Zie hiervoor de pagina Lid worden van Real 80.)

In de zomerperiode zijn vooralsnog geen vaste dagen of avonden gepland voor de Mini-z. Wel zal de kantine en de Mini-z (en driftbaan) open zijn tijdens de Open Clubwedstrijden. Op de kalender kun je zien wanneer die verreden worden.