De circuits van Real 80

MRC Real 80 is gevestigd op Winschoterweg 1K, 9723CG te Groningen. Op ons terrein bevinden zich meerdere faciliteiten voor RC auto’s: buiten zijn er het on-road circuit en het off-road circuit en in de kantine is er een indoorbaan voor de winterperiode.

On-road circuit

Het asfalt on-road circuit is geschikt voor 1:5, 1:8 en 1:10 elektro en brandstofauto’s. Voor de timing is permanent AMB beschikbaar. In de sleutelruimte achter het circuit is plek voor ongeveer 100 mensen inclusief werktafels en stoelen. Er is een compressor en 230v aansluitingen op de werktafels. De wedstrijden die hier worden verreden zijn clubwedstrijden en NK, EK, WK en GP-wedstrijden in diverse klassen.

Off-road circuit

Het kunstgras off-road circuit (afmetingen circa 22 bij 40 meter) is geschikt voor 1:10 tot 1:5 brandstof en elektro auto’s. Op de rijdersstand is plek voor 10 tot 12 rijders. Er is permanente timing aanwezig met AMB RC3-RC4 decoder. De sleutelruimte die bij de on-road baan staat beschreven, kan ook voor de off-road baan gebruikt worden. (Werktafels voor 100 mensen, met 230v aansluitingen en een compressor.)

Mini-z en drift indoor banen

In de ruimte naast de kantine ligt een 1:10 driftbaan en een Mini-z baan. In de kantine is ruimte voor 30 tot 35 mensen om te sleutelen. In de winterperiode zal hier in principe op elke vrijdag en zondag gereden kunnen worden. Op vrijdag is dit vanaf 18:00 uur en op zondag vanaf 12:00 uur.