checkered-flags5
 • Club Info
 • Word lid

Lid worden van REAL80

De jaarlijkse contributie van MRC real80 is dit jaar vastgesteld op €125,-  

 • Het seizoen loopt van 1 April tot 31 Maart.
 • Een lid kan gedurende dit jaar gebruik maken van de Onroad buitenbaan en Offroad buitenbaan.
 • Leden kunnen een eigen sleutel van de baan krijgen waarmee ze toegang hebben tot het terrein (borg €10,-)
 • Tijdens klusdagen en wedstrijddagen is de baan gereserveerd en kan er niet vrij gereden worden.
 • Onroad baan: 1/10 tot 1/5 auto’s brandstof en elektro.
 • Offroad baan: 1/10 tot 1/8 auto’s brandstof en elektro.

Familie contributie:  Ben je een familielid in de eerste lijn van iemand die ook al lid is bij MRC Real80 en ben je thuiswonend dan geldt voor deze 2e persoon:                

 • tot 18 jaar €25,-
 • Vanaf 18 jaar €55,-

Jeugd contributie:  Jeugdleden beneden de 18 jaar betalen €55,- per jaar aan contributie. (Jeugdleden zijn vrijgesteld van klusdagen en vrijwilligerswerk maar zijn van harte welkom om te helpen)

Sleutel geld: Leden kunnen een sleutel van het hek krijgen waarmee ze alle dagen van het jaar toegang hebben tot het terrein van MRC Real80. De borg voor de sleutel bedraagt: €10.-

Indoor baan: De indoorbaan van real80 zal gedurende het hele jaar op aangekondigde dagen geopend zijn.  Leden kunnen tijdens het zomerseizoen van 1 april tot 30september gratis gebruik maken van de indoorbaan.  Leden van MRC Real80 betalen voor een winterseizoen een extra bijdrage van €10,- om zo de stookkosten van de indoorhal en kantine te compenseren.

Niet leden kunnen gedurende het hele jaar gastrijden op onze indoorbaan voor €5,- per keer. Daarnaast bestaat er voor het winterseizoen voor niet leden de mogelijkheid om een winterlidmaatschap te nemen voor €60,- hiervoor kan er van 1 oktober t/m 31 maart gereden worden op de indoorbaan.

Lid worden: Lid worden kan men doen door zijn of haar gegevens door te geven via het formulieronder aan deze pagina. Na aanmelding als lid krijgt men na ingang van het seizoen een persoonlijke clubpas. De sleutel indien deze aangevraagd is kan afgehaald worden in de kantine.

Klussen en Inzet tijdens evenementen: Als club zijn we afhankelijk van de vrijwillige inzet van onze leden tijdens wedstrijden, evenementen en klusdagen. Wij vragen dan ook een ieder van onze leden of ze kunnen helpen onze club draaiend te houden. Als Real80 kunnen we hele mooie evenementen neerzetten van nationaal en internationaal niveau, ook onze vrijwilligers zijn elke keer weer trots en tevreden als ze terug kijken op een geslaagd en gezellig evemnement. Daarbij is ook de sfeer tijdens de klusdagen goed te noemen en leren leden elkaar daar eens op een andere manier kennen. Geef je als lid dus op voor een van onze evenementen of bied jezelf aan als je iets ziet dat jij voor onze club kan doen. 

Lidmaatschap opzeggen: Men kan een lidmaatschap schriftelijk of per email opzeggen. Mocht je je lidmaatschap op willen zeggen, doe dit dan tijdig,tenminste 4 weken voor het einde van het seizoen schriftelijk/ via de mail, dan verwerken we de uitschrijving op tijd. Bij te laat opzeggen loopt het lidmaatschap automatisch nog een jaar door. 

Belangrijke informatie: Indien men lid wordt van onze vereninging wordt men geacht het huishoudelijk reglement tot zich te nemen en akoord te zijn met  dit huishoudelijk reglement. Dit is van belang om de sfeer binnen de vereniging goed te houden en met elkaar een leuke hobby te beoefenen. Ook hebben we een document opgesteld waarmee we de specifieke huisregels voor de clubwedstrijden onder de aandacht willen brengen.  

 pdfHuishoudelijk reglement 2017

 1. Wat voor lidmaatschap wil je aangaan?(*)
  Vul uw vraag in aub.
 2. Naam(*)
  Vul uw naam in aub.
 3. Woonplaats(*)
  Invalid Input
 4. Adres(*)
  Invalid Input
 5. Postcode(*)
  Invalid Input
 6. Telefoon
  Invalid Input
 7. E-mail(*)
  Vul uw email adres in aub.
 8. Geboortedatum(*)
  --Ongeldige invoer
 9. Wat is je vakgebied en wat kan jij bijdragen aan de werkzaamheden op de club?
  De baan en accommodatie vragen veel onderhoud. Natuurlijk is de contributie belangrijk, maar ook helpende handen zijn erg welkom. Heb jij kennis van bepaalde zaken en/of ben je ergens goed in? Je zou de club enorm helpen met je vaardigheden. Zo kunnen we de contributie zo laag mogelijk houden.
  Ongeldige invoer