checkered-flags5
  • Club Info
  • Word lid

Lid worden van Real 80

De jaarlijkse contributie van MRC Real 80 is dit jaar vastgesteld op €130,-  

  • Het seizoen loopt van 1 april tot 31 maart.
  • Een lid kan gedurende dit jaar gebruik maken van de Onroad buitenbaan en Offroad buitenbaan.
  • Leden kunnen een eigen sleutel krijgen waarmee ze toegang hebben tot het terrein (borg €10,-)
  • Tijdens klusdagen en wedstrijddagen is de baan gereserveerd en kan er niet vrij gereden worden.
  • Onroad baan: 1/10 tot 1/5 auto’s brandstof en elektro.
  • Offroad baan: 1/10 tot 1/5 auto’s brandstof en elektro.

Familiecontributie:  Ben je een familielid in de eerste lijn van iemand die al lid is van MRC Real 80 en ben je thuiswonend dan geldt voor jou:

  • Tot 18 jaar €30,-
  • Vanaf 18 jaar €60,-

Jeugdcontributie:  Jeugdleden beneden de 18 jaar betalen €60,- per jaar aan contributie. (Jeugdleden zijn vrijgesteld van klusdagen en vrijwilligerswerk maar zijn van harte welkom om te helpen.)

Sleutelgeld: Leden kunnen een sleutel van het hek krijgen waarmee ze alle dagen van het jaar toegang hebben tot het terrein van MRC Real 80. De borg voor de sleutel bedraagt €10.-

Indoorbaan: De indoorbaan van Real 80 zal gedurende het hele jaar op aangekondigde dagen geopend zijn.  Leden kunnen tijdens het zomerseizoen van 1 april tot 30 september gratis gebruik maken van de indoorbaan.  Leden van MRC Real 80 betalen voor een winterseizoen een extra bijdrage van €10,- om zo de stookkosten van de indoorhal en kantine te compenseren.

Niet leden kunnen gedurende het hele jaar gastrijden op onze indoorbaan voor €5,- per keer. Daarnaast bestaat er voor het winterseizoen voor niet leden de mogelijkheid om een winterlidmaatschap te nemen voor €60,-. Hiermee kan er van 1 oktober t/m 31 maart gereden worden op de indoorbaan.

Lid worden: Lid worden kun je doen met het formulier onderaan deze pagina. Na aanmelding als lid krijg je na ingang van het seizoen een persoonlijke clubpas. De sleutel, indien deze aangevraagd is, kan afgehaald worden in de kantine.

Klussen en Inzet tijdens evenementen: Als club zijn we afhankelijk van de vrijwillige inzet van onze leden tijdens wedstrijden, evenementen en klusdagen. Wij vragen dan ook een ieder van onze leden of ze kunnen helpen onze club draaiend te houden. Als Real 80 kunnen we hele mooie evenementen neerzetten van nationaal en internationaal niveau, ook onze vrijwilligers zijn elke keer weer trots en tevreden als ze terugkijken op een geslaagd en gezellig evenement. Daarbij is ook de sfeer tijdens de klusdagen goed te noemen en leren leden elkaar daar eens op een andere manier kennen. Geef je als lid dus op voor een van onze evenementen of bied jezelf aan als je iets ziet wat jij voor onze club kan doen. 

Lidmaatschap opzeggen: Men kan een lidmaatschap schriftelijk of per email opzeggen. Mocht je je lidmaatschap op willen zeggen, doe dit dan tijdig,tenminste 4 weken voor het einde van het seizoen schriftelijk of via e-mail, dan verwerken we de uitschrijving op tijd. Bij te laat opzeggen loopt het lidmaatschap automatisch nog een jaar door. 

Belangrijk - huishoudelijk reglement: Indien men lid wordt van onze vereniging wordt men geacht het huishoudelijk reglement tot zich te nemen en akkoord te zijn met  dit huishoudelijk reglement. Dit is van belang om de sfeer binnen de vereniging goed te houden en met elkaar een leuke hobby te beoefenen. Klik op onderstaande link om het huishoudelijk reglement te downloaden als PDF.

Huishoudelijk reglement (PDF)

Privacyverklaring: Lees onze privacyverklaring over het gebruik van de persoonsgegevens.

Lid worden

Je hebt je naam niet ingevuld

Je hebt je adres niet ingevuld

Je hebt je postcode niet ingevuld

Je hebt je woonplaats niet ingevuld

Invalid Input

Je hebt geen e-mailadres ingevuld

-- Je hebt geen geldige geboortedatum ingevuld

Ongeldige invoer

De baan en accommodatie vragen veel onderhoud. Natuurlijk is de contributie belangrijk, maar ook helpende handen zijn erg welkom. Heb jij kennis van bepaalde zaken en/of ben je ergens goed in? Je zou de club enorm helpen met je vaardigheden. Zo kunnen we de contributie zo laag mogelijk houden.

Vink het vakje aan aub

Je hebt nog geen toestemming gegeven