checkered-flags5
  • Club Info
  • Vacante Functies

Functies vacant

Secretaris (bestuurslid) 

Als secretaris ben je binnen het bestuur en de club verantwoordelijk voor de communicatie met de leden, aspirant leden en het bijhouden van de notulen. Voor deze functie is het handig dat je het leuk vind stukken te tikken, een verhaal te vormen dat de leden aanspreekt en motiveert. Naast wat vaste taken is er veel vrijheid voor het zelf invullen van overige taken, nieuwsbrieven, infomatie voorziening, duidelijkheid aanbrengen in communicatie of website. Een deel van de taken is ook prima onder te brengen bij andere bestuursleden, dus mocht je geinteresseert zijn aarzel dan niet en neem contact met ons op of kom eens een vergadering van het bestuur bijwonen. 

DRINGEND: Wedstrijdleider (de vrijwilliger hoeft geen lid te zijn van de vereniging)

  • Je kunt de wedstrijdleider zien als een soort van scheidsrechter. Deze persoon kijkt tijdens een wedstrijd of er fout situaties optreden en deelt waar indien noodzakelijk straffen uit. Straffen vanuit het bepaalde reglement. Ook is de wedstrijdleider de aangewezen persoon om te vragen naar het reglement. Vooraf aan het evenement en/of wedstrijd zal de wedstrijdleider de deelnemers toespreken en het reglement en de gedragsregels op te sommen. Een goed georganiseerde race en een gezellige race begint met duidelijkheid.

Time keeper (de vrijwilliger hoeft geen lid te zijn van de vereniging)

  • Als time keeper bedien je de race software en ben je verantwoordelijk voor het starten en stoppen van de race. Sancties vanuit de wedstrijdleider voer je in in het systeem.

Als wedstrijdleider en/of time keeper heb je een verantwoordelijkheid. Dit aangezien het vaak om wedstrijden gaat die voor de rijders zwaar wegen. Een goede communicatie is een vereiste net als rustig blijven in stress situaties.

Kantine personeel (de vrijwilliger hoeft geen lid te zijn van de vereniging)

  • Beheert op wedstrijd dagen de kantine
  • Geeft aan wat er ingekocht dient te worden (voorraad)